Tuesday, 29 March 2011

semakin hampir..

pjam celik pejam celik aq da nk naek sem 2,,da nk final exam tok sem 1,da nk kuo dri asrama trsyg neh, n da nk mnjadi senior tok dak sem 1 dpan..cm x sgke pon ad..hahaha,,pas ni time aq plak nk meragging junior aq,,dush!!!pdan mke korg,rse la ap yg aq rse dlu..huh,,tapi kdang2 aq cm syg n rndu plak nk mninggalkan tmpt yg mmbrikan aq sribu stu kngn yg aq rse mmg aq xley dpt kt mner2..hahaha,touching sungguh ble aq pk sumer nih,,wakaka....brhrap akn ad lg kngn yg lbih mnis akn aq dpt untuk sem dpan..btol la ap yg ckgu aq ckap dlu mnisnye hidop kte ialah pd mse kte smbong blaja kt ipt t..hmm,skang mmg aq da rse kmnisan tu wlaupon bru staon jgong kt cni..mcm2 bnde bru aq blaja kt cni n aq rse kt cni jgak lah aq blaja cm ner nk mghargai ap yg ad kt skliling kter,,n kt cni jgak la aq mle tau yg family aq mmg sntiase support ap pon yg aq wat..hahaha,xsgke plak aq,,n thats y la aq kner brusaha kan?!!so NABILA jg lah kau asek nk "berangan,berjoli,berenjoy lbey n berjalan jek!!"cpai ap yg kau da jnjikn dgn dri kau n family kau tuh..kpd sumer family and kwn aq yg trsyang,doakanlah yg terbaek tok aq ok,time kaseh!!

Wednesday, 23 March 2011

zarith wake up please!!

prtme skali aq just nk cter cket spe zarith ni..bkan bf aq,bkan skandal aq...tp dielah roomate trsyg aq..haha,sweetkn??aq mmg syg giler **** kat dier coz die mmg sorg yg caring gler,matang and tau cm ner nk jge prasaan org laen..die ni mmg sker brseloroh n agk kelam kabot and kdang aq bley ktwe sorg2 tgok prangai die ni..tapi malang xberbaukn??kalau bley bau aq mmg xbg dier pg hari 2,,tarikh 16 /03/10 die tlh mngalami kmalangan yg mmg trok gler,,excident ni jd mse die otw ngn kakak dier nk g kuantan,tok amek brg2 akak dier,tp xsmpat smpai pon coz she had an accident..aq mmg sdey gler coz tuhan lbey sygkan akk die..(kak ngah) and zarith plak koma..aq pnye sdey mmg da x ley nk cter la..hmm,,hanya doa mnjadi utusan harian buat zarith n arwah kak ngah..slame aq ddok kt asrama nih,bgon pagi die kjotkn,mndi pon die yg igtkan,study die yg push aq,,tp ble die xde mmg aq rse jggal gler ah,klu korg kt tmpt aq pon mybe korg akn rse ap yg aq rse skang ni,,,,zarith,iya tau zarith kuat,smlm iya dpt info trbaru yg zarith dak mula bkak mate n bg responkn,,troskn dgn sgla kkuatan yg zarith ad,,iya sntiasa doakn zarith,tggu zarith blek,sihat cm dulu,,rndunye iya kt zarith tuhan je yg tau,,plez zarith kuatkn hati,iya btol2 rndu ngn zarith..igt zarith,org yg zarith pernah knal sumer doakn zarith chat cm dlu,so zarith kne kuat,,jgn ptos asa k,,KAMI SEMUA SAYANG ZARITH!!