Tuesday, 1 May 2012

sedih

assalamualaikum.semalam last paper aq untuk sem ni.then semalam jugak aku dan rakan serumah bekerja keras nak kemas rumah yang bersepah dengan barang-barang tinggalan makhluk-makhluk pra-sejarah.hahaha.then  semalam jugak last day kami geng-geng spent time together and bergembira.lepas abes paper petang tuh,shafiz ade cakap yang budi ade kat masai,serius memang teruja.haha,lame kot xjumpe die.kesian die asek kene bom je kejenye.haha.sekali sekala kan budi.then  pastu sesi mengangkat barang pulak,barang-barang tinggalan kami telah ditumpangkan ke rumah anuar .terima kasih ye anuar dan budak rumah kamu.big thanks to am yang sudi menolong.

selesai umah kami,pergi membantu ke rumah adam and daus pulak.tolong angkat barang-barang mereka yang dah macam ape seyh.pengsan bile tgok umah cam tu.lelaki oh lelaki.then pas tu lpas maghrib pegi hantar umar kat busten pg.die da nak gerak balik ganu.time ni part paling sedih seyh.salam-salam dengan they all.paling sedih and tak bole blah bile time salam daus. seriously agak rapat dengan die.haha,even just for eight month berpisah.tapi sangat sedih.huh tak bole blah.

lastly,saya nur nabila binti sharom ingin membuat sedikit ucapan kepada kalian sahabat semoga berjaya menjalani latihan industri kalian.jangan lupakan aku,and take care ok.babai :(