Tuesday, 17 April 2012

anak sedara lagi

minggu lpas aku dapat anak baru lagi.wes lanang orang jawa cakap.haha xphm?anak sedara lelaki lah maksudnye.selamat dilahirkan pada 10 april pada pukul 11 malam begitulah gayanya.lahir dengan berat 3.72kg,sangat sihat kan.but die ade komplikasi sikit,and kena stay hospital dulu and semalam balik umah dengan selamat.diberi nama dzakir hafadi.comel dowh!
ini lah dipersembahkan.

=ok bai.

melaka trip

assalamualaiku..lame kot tak bertandang ke belog nih.janji nak update entry pasal g melaka,tapu berkurun baru nak update..maaf kerana agak busy ye kengkawan.so pada 21,22,23 mac lpas aku ade gerak naik melaka dengan geng-geng dari poli lah kan. trip ni bukan memain oke,actually we olls kne buat simulasi. agak gabra ye masa dan ketika itu. tapi terbaik lah wokk.best! malas nak menaip lagi jom mencuci mata ok..
ketibaan di kg morten
acara memukul gong permintaan oleh masliza
cool~
jejaka pupus kelas aku
meronda puas di kota melaka
bersama lecturer yg sporting
melaka river cruise with shafiz
syiok!
ade kude tau.jakon
kelas harmoni
sekian sahaja..
babai