Monday, 9 July 2012

my first day?



assalamualaikum.hai,semalam da janji nk cerita pasal my 1st day LI kan.so.semuanya berjalan sangat cantik.bayangkan lah,pkol sembilan aku masok office then pkol sepuluh da balik.awesome!haha.encik mazlan yang bagi briefing kat aku.sekejap je pon sebab akak yang incas aku tu die cuti.haish.tunggu je la esok dapat keje ape esok. ngee~~
jumpa lagi.later.bye!

Sunday, 8 July 2012

latihan industri

assalamualaikum.pagi lagi aku dah merayau pegi balai raya.niat dihati nak sambung tido.tapi hati rase tak sedap je sebab tak prepare anything untuk pegi LI esok.haish.xsemangat sungguh.duit ptptn pon tak masok lagi.lagi la aku xsemangat.duit oh duit.be nice with me.bole tak cm tu?haha

anyway,korang doakan lah yang terbaik untuk aku esok ok.harap semua takde masalah la kan.berjalan dengan licin dan cantik sekali.amin!nanti ade yang terbaru aku update esok ok.cm ne pengalaman terbaru aku dihari pertama menjalani LI.babai.