Tuesday, 22 November 2011

tamat exam dan raikan kemenangan yang bergaya

hai there..
aq baru lpas meng'like' semua update-update yang say tahniah kat malaysia menang bola td kn..
sape xtau mmg kau da bole keluar la dari malaysia..pg join ngn endon sane..wakaka..comelkan cm tu.
anyway,td ptg aq da try sehabis baik untuk jawab last paper iaitu marketing..god.mmg btol la tu killer paper..
dugaan tuhan bg kt aq,mmg da xbole nk merungut lbehlah kan..demam.batuk.selsema.soalan yg tah pape.otak blank.hoi!aq mmg tensyen jgak td bile kuo dr kelas after abes paper.ptotnyer senyum smpai ke telinge,tp aq cm xde mood la nk menjerit melolong.huh!aq pasrah..TAPI,mlm td aq diubati dengan satu lg rasa yang cm best giler kot,sebelom maghrib lg umah kami nih da setting tb,almaklomlah kan,tb ad dua kaler jep,so aq just redha je la..mule-mule cm xbest,bile endon da start goal,aq pon mule lah naik hantu tengok bola nih..lawak giler,,kalau da satu rumah ni pompuan,tgok bola,kacau bilau gamaknya..tapi mmg xsie-sie la aq menjerit walau suara agak hilang suke sgt bile malaysia menang,to indonesia,lain kali xpaya nk dengki mcm s*#^ sgt ok..kn da kalah..so aq just nk ckp tahniah buat pasukan harimau muda,kesian giler aq tgok korang maen td..mmg sgt-sgt power n sejarah aq tgok bola pling lame tau..dasatkan.so sekali lagi diucapkan tahniah untuk kamu semua juga malaysia yg menang pingat emas..

tahniah harimau muda

johor cuti hari ini..yepii!!

Tuesday, 15 November 2011

hampir tamat

yeah! 2 paper da selesai..
alhamdulillah..aq hrap ap yg aq jwab semuanya bernas-bernas belaka lah..
terasa ringan lah sikit pale otak bile da selesai separuh..
hanya tinggal separuh lagi...
so,wish me luck guys..
babai

Thursday, 10 November 2011

suntuk

hari ni tggal 3 hari je nak exam..
study still celaru...
see?aq bole lg nk update2 blog..
tgok matlutfi..fb n mengarot2 bersama housemate aq..
maybe stress kot,tp klu da study 2 jam..
yg laen-laen 2 beronggeng je..
aduhhh!!ap nih...
takot seyh..
klu last sem aq just dpt 2.98 jek..
sem ni aq nk mnx pointer lebih cket..
TAPI klu cm ni lah aq study...
mntak smpai lebam pon xnaik lah pointer aq nih...
huarrgggghhhh!!!!tulun saya..
so sekarang aq nk mulekan yang baru ok..
start dengan semangat...berkobar-kobar..
aq akan study dgn bersungguh-sungguh ok..
doakan aq buat yang terbaik ok geng!!!
babai

*takot~~~

Tuesday, 8 November 2011

happy birthday kawan

hey there!hari ni 8 november 2011..
genap 20 taon umo member aq nih..
selamat hari lahir kawan..
semoga diberkati dan dirahmati hidup kamu..
semoga panjang umor,mrah rezki dan ceria selalu ok..
dan paling penting semoga genap 20 taon ni,,
aq mendoakan perubahan dalam diri kau..
persahabatan yang terjalin hampir 15 taon ni sgt bermakna untuk aq..
so aq hrap kau berubah satu hari nnt ok..
kejalan yang lebih baik..n seperti yang kau selalu mintak dr aq..
aq jgak doakan kau akn dpt jodah yang baik dan cukup sifatnya..
mudah2an dapat ok..
dan xlupa jgak semoga kau sihat dan diberi keselamatan yang baik sentiasa..
tu je kot,klu ad yang tertinggal taon dpan aq wish ok..


selamat hari lahir 
muhamad amirul bin ahmad!!

~sahabat takkan lupa sahabat

raya korban

tak lambat agak nye tok aq wish selamat hari raya korban..
so aq hrap untk semua umat islam yang menunaikan rukun islam ke 5..
semoga anda mendapat haji yang mabrurlah..
dan semoga amalan anda disana diberkati..
sekali lagi di ucapkan
selamat hari raya
aidiladha