Sunday, 24 April 2011

kejutan!

ptg tadi zarith col aq..
dlm pkol 6.45 cm 2 la..
series aq mmg tjot gler..
haha..sweet sgt ble die ckp..
'awak xnk tgok saya ke?'
oh gosh,,die igt aq seyh..
aq mmg terharu sgt2..
tq zarith coz igt saya..

tggu saya dtg ok!!

OMG!!!!

omg..aq suda jatuh cinta..dengan siape??
arghhh!!!aq xtau ni knyataan atau khayalan..
gler obses aq ngn die,sntiase di hati,fikiran dan mate aqu..
mmg aq suda giler!!yup mmg giler,,
lpas kjadian 2 mmg aq sntiase igt kt die jep..
sumpah xtpu..ni kot org ckp cinte pndg ptme..
mkn kenyang,tdo lena,mandi basah..
aigo..oppa..
huhuhu..kegilaan bell terhadap bf  sbf koreanye,,

HYUN BIN OPPA!!




sarang he yo oppa..

Saturday, 23 April 2011

~sahabat~




khas buat sahabat-sahabat aqu sumer,,
aqu syg korg sumer..
thanks 4 everything ok..
sumpah aq syg dgn persahabatan ni..

persahabatan yg manis untuk aqu,
yg slalu ad bile aq mnitiskan air mate,
bile aqu gembira,
dan bile aqu dlm masalah
sahabat inilah yg sering mmmberi dorongan dan kata2 semangat
untuk aqu bangkit dari kejatuhan yang menyakitkan,,
terima kasih sahabat..

~friends last forever~

Tuesday, 19 April 2011

rindu~

zarith~tbe2 aq tringt kt die mse tgh study td,,shit!!nk mngalir aer mte,,seriously aq mmg rndu kt die,..klu dlu brg2 die ad at least aq bley lah mghlangkn rndu aq kt die,,tp ahad lpas abah die da dtg amek sumer brg2 die..huh!rindu yg sgt mnesekkn dada ni,,tbe2 aq sdeyh nk mmpos lah!!!zarith,,rindu sgt2 kt zarith..nk borak2 cm dulu,semayang same2,study same2...luahkn prasaan sme2..yup mmg sgt mrindui 2 sumer...dlu zarith ad tok tman aq wt sumer,tman aq tdo mlm2,,tp skang aq mmg tdo brsepah2,xtentu hala,,aq xbley n xkuat..td tgh study pon tbe2 aq trpndang katil die da ksong aq tbe2 jd sdeyh yg amat..xtau npe,,maybe rndu sgt,,aq try lah sdapkn aty..hahaha,,cbe utk ktwe wlau aer mte ttap mngalir..

aktiviti wajib ngn die,,mkn pas semayang maghrib,,

die mmg yg terbaek..sgt2 baek tok aq,aq mmg brsyukur lah dpat knal ngn dier..pling penting aq n die cm ad jep bnde yg nk sme ngn die..xtau lah aq tiru die or die tiru aq..tp best gak lah,kdang rse cm kembar..same jep sume,pling aq rndu psal die ialah die kjot aq pg2 tok tman die kncing..hahaha,,tiap2 hri,pkol 6am,msti die ckap "nabila,tman kite g blik aer jom..."tiap2 hari..see,cm ner aq xrindu,,aq mmg lg tue dr die tp aq cm rse mude jep ble ngn die coz die yg sntiase igtkn aq..papelah,nabila,xstudy ker?nabila da mkn?nabila da mndi?nabila da kunci jam?nabila dah itu,nabila da ini,...semua bnde die akn remind aq..hahaha,btpelah die care bout aq..28 ni insyaallah aq g tgok die kt umah,tp xtau ckop kuat x aq..arghhh,,,aq tkot sgt2,xtau nper,,,tp pape pon aq nk jgak tgok die,,da slan die saket..aq just dpt tau psal die ble adek die updated kt fb..aq ttap doakn yg terbaek tok die..get well soon zarith..nabila rndu sgt2 kt zarith,,hope zarith xlupe lah kngn yg hampir 1 sem kte sebilik nih..cubelah igt slow2 k...manis sumernye zarith..semanis madu..

2 2 comelkn???

kemanjaan 2 roomate..<3

sayang kamu zarith!!

ya allah,kau pnjangknlah prshbatan kami ini..amin~~

Sunday, 17 April 2011

study week yg memenatkan...

hahaha...ary ni aq dah smpai asrama info tech 1 aras 2 blik no,016 dgn jayanya..peh mmg rndu nk mmpos ngn blik aq ni,,huhu sumpah!cuti study week ary 2 mmg aq xstudy lgsong,aq wt kje2 amal dan kje yg xberamal sgtlah,wakaka,,pnat jgn cter ah,first,aq tlg makcik aq pndah umah,peh umah punye lah besa,bygkanlah 6 blik,5 blik aer..mmg giler khinzir aq mngemas,,nsib baik bwk eskot,klu x mmg krus aq nk tlg brsihkan umah mkcik aq 2..gempak ah umah die,kt dapo pon ad tb tau,,tkjot nenek aq dbuatnyer,,hahaha,,lawak sunggoh,stlah bbrapa ary  aq blek umah n mngambil alih tugas mak aq plak,,,amek dan hantar adek aq yg kcik 2 g sekolah..pagi petang plak 2,,hangus kulit aq dbuatnye,,zalim sungguh..huhu,then ade plak wt mkn2 tok suprise atok aq pnye bday...rewang plak...kcau btol la,pas2 kazen aq nikah plak,,nsib baek nikah gantong,,xde lah penat sgt,klu nikah tros snding mmg aq krus sbb pnat lah,,,wahhh,,perasaan plak!tapi bley la kn,dri aq x wt pape,bgos lah ad gak amaln aq tok rakyat jelata nih,,hahaha,pape pon mmg ilg rndu aq kt kg ksygn aq ni,kt membe mengong ku yg kt kg,laen ary kte karok k,jadual aq padatlah pulak,smpai nk kuo pon xsmpat,hahahah,~seronok sgt!!

Tuesday, 5 April 2011

study week suda...

dah cuti study week??omg cpt gler mse berlalu kot..aq rse cm aq bru blajo and bru knal dak2 kt cni tp dah pon cuti study week,,hmmm,sdeyh sgt coz da nk abes suda,membe aq plak sorg2 da blek..arghh,aq sdey,tkot xdapt jmpe korg lg dowh..aq ad beberape pesanan tok korg ni ok..:

  • blek umah berhati2 ok
  • jgn melencong
  • jgn suker sgt lah!!
  • study rerajin(name pon study week)
  • jgn mkn bnyak sgt
  • blek poli bwk cenderahati tok aq..
  • kem slm kt family
  • lastly,jgn luper kt aq,hahaha
igt tau sumer psnn aq 2,jgn degil!!mesti ikot jgk wlaupon xsker,,hahahah(ske2 aty aq jep nk pkse korg an)
pas 2 mggu t jmpe korg lg ok klu di izinkan tuhan,,slm rndu tok korg(poyo nyer!!!)bubye!!slamat bercuti geng..

Sunday, 3 April 2011

die adek aq lah!!!

mohd zulhazri bin sharom..die ni adek aq yg tersyg lah,,sbb die adlah adek aq yg pling rpat ngn aq even ktorg mmg slalu gadoh..biase lah,adek bradek mne yg xpnah gdohkn..wlaupon ble gdoh ngn die ni aq mmg rse cm nk bnoh jep die tp bler da baek aq syg seyh kt dier..hmm,die ni mmg ganaz nk mmpos,klu wt kjer mmg akn ikot kpale otak dier jep,ati kering pon ad,..hmm,die ni jgak slalu cri psal,then xreti plak kau nk mngalah even mmg slh kau..sbb 2 lah aq benci ngn kau kdang2..huh!!aq tau kau mmg terase ngn aq kn??tp nk wt cm ner kn,,aq kn akak,so kau kner lah ikot ckap aq,,(xpernah pon die ni ikot ckap aq,aq jep yg slalu ikot ckap dier)tp ap yg aq bebel slalu 2 mmg utk bagi kau sedar lah!aq syg kt kau,kau jep yg xpcye,slalu ckap yg aq ni tpu kau,,nnti kau da beso kau pk lah sendiri yep..best n beruntung kot dpat adek cm kau wlaupon kdang2 mnyakitkn ati aq..tp dlu kau lah kwn rapat ap kot,kter mmg geng baek pnyer,,hahaha,aq hrap kau pon syg jgaklah kt aq,even cket pon jd lah,,lastly aq just nk bg ucapan cket jep,:aq tak berniat buat kau kcwe,aq just nk kau tau erti ksusahan,erti kepuasan ble kau dpt ap yg kau nk dgn ttik ploh kau sndri,,aq tau kau boleh,so xpaya lah kau asek nk mgharap kt org laen jep,try slagi kau mmpu..aq syg kau apek,,
ni lah anak cik sharom yg no.5 tuh..
aq syg kot kt dier!!

Friday, 1 April 2011

sumpah aku sayang

kali ni aq just nk share bout aq pnye member yg ad kt kg aq 2,,aq mmg syg gler kt diorg even diorg ni jhat or whatever ok..jgn la korg nk cter bkan2 psal diorg neh coz siyez aq mmg akn mrh la,,sbbnye aq mmg sygkn kwn2 aq..aq rse membe aq mostly mmg trdri drpd sedare mare aq n kwn2 yg aq kwn drpd tadika lagi,,hahaha(sweetkn??)korg ad lg x mmbe cm ni??(kerek cket)ap2 yg ktorg wt msty lah slalu brsame even kdang2 xckop forum tp plan msty jalan pnyer,,hahaha,next time tbos blek..so ni lah antre gmbo2 yg smpt aq nk snap n ad dlm smpanan aq..kngn aq n kwn2 terchenta nih..
time ni ktorg tgah mnjamah durian hasil rembatan kt kbon atok aq..
nkal kn kami??

comel..
smpt snap before men bola..
best!!
ni plak time kt port lpak tiap mlm..
shit!!mish dis moment guys..

aq rse brtuah gler coz dpat kwn2 yg sniase protect aq,wat aq ktwe,nges n enjoy sntiase...ssh snang aq mmg ngn korg seyh,,arul,bidi,mirul,ijam,angah,along,mamat,apek,cilot,apish,chuah,pais,musi,aus,acik,n yg lain aq mmg xley nk taip semua ah coz rmai gler..thanks a lot coz jd member yg pling gempak pnah aq ad..igt ah sumer jnji n kngn kter ok!!hmm,ley mngis kot klu aq igt sumer nih,,hahaha touching lbey la plak..tp siyes la seyh,,aq mmg tepu kot klu korg xder,so korg mmg sntiase ad dlm list org trpnting dlm idop aq...ranking bpe 2 laen cter ok..tp yang pnting aq nk korg tau aq mmg syg giler babi  lah kt korang nih,,so please ok,appreciate aq lbey cket..hahaha,,lastly aq just hrap prshbatan yg trjalin ni akn tros akn kkal abadi..amin