Sunday, 17 April 2011

study week yg memenatkan...

hahaha...ary ni aq dah smpai asrama info tech 1 aras 2 blik no,016 dgn jayanya..peh mmg rndu nk mmpos ngn blik aq ni,,huhu sumpah!cuti study week ary 2 mmg aq xstudy lgsong,aq wt kje2 amal dan kje yg xberamal sgtlah,wakaka,,pnat jgn cter ah,first,aq tlg makcik aq pndah umah,peh umah punye lah besa,bygkanlah 6 blik,5 blik aer..mmg giler khinzir aq mngemas,,nsib baik bwk eskot,klu x mmg krus aq nk tlg brsihkan umah mkcik aq 2..gempak ah umah die,kt dapo pon ad tb tau,,tkjot nenek aq dbuatnyer,,hahaha,,lawak sunggoh,stlah bbrapa ary  aq blek umah n mngambil alih tugas mak aq plak,,,amek dan hantar adek aq yg kcik 2 g sekolah..pagi petang plak 2,,hangus kulit aq dbuatnye,,zalim sungguh..huhu,then ade plak wt mkn2 tok suprise atok aq pnye bday...rewang plak...kcau btol la,pas2 kazen aq nikah plak,,nsib baek nikah gantong,,xde lah penat sgt,klu nikah tros snding mmg aq krus sbb pnat lah,,,wahhh,,perasaan plak!tapi bley la kn,dri aq x wt pape,bgos lah ad gak amaln aq tok rakyat jelata nih,,hahaha,pape pon mmg ilg rndu aq kt kg ksygn aq ni,kt membe mengong ku yg kt kg,laen ary kte karok k,jadual aq padatlah pulak,smpai nk kuo pon xsmpat,hahahah,~seronok sgt!!

No comments:

Post a Comment