Wednesday, 18 May 2011

cukuplah

hai geng...di pagi2 ary ni ceramah motivasi kte adlah tntg MULUT!!!wakakaka(xbley blah!!)xde lah,gurau jep..post pagi2 sboh ni aq just nk crte tntg mlot longkang..huh!korg msti pnah dgo pepatah kerana mulut badan binasa kn??aq adlah seorg yg agk xske dgn skap org2 yg spanjang perckpan die 2 asek nk memaki hamun org jep,yup aq pon ad gak lah wt kdg2,igt ye,kdg2 shaja..tp ad org ni jnis xbley lkang dri mlot die drpd prkataan yg agk gnas n krang sopan ye kwn2,,contoh2nye spt berikot:bodoh,bangang,bongok,babi khinzir,sial dan perkataan yg sulit2 tuh aqxsmpai aty nk taip kot..malu lah!then bkan stkat maki hamun,mencarot plak 2..wei geng lu nk maki hamun org ke,nk mencarotker,kau rikie la tmpat dlu,,kau maki kn org pon agk2 lah,xkan kt dpan org tue kau bley lek2 jek,agak cket,kang kau plak mkan kaki..hahaha,,,aq mmg xske org cm nih,pas 2 kau bleyh nk kerek sbb kau da bley pkai brg2 guess,blah,blah,,kau pndang jjik je kt org yg pkai brg2 padini n so on..wei org,kau xpyah nk kerek sgt lah!igt cket kau dulu pon pena pkai la sial bnde2 tu sumer,so kau kne la jd org yg berpijak dibumi yg nyata..xpayah nk bangge sgt dgn ap yg kau ad skang nih,,aq naik muak lah tgok org2 yg like2 cm kau ni..SUMPAH AQU MNYAMPAH NK MAMPOS DGN ORG CM NI!!!so kpd sesiape yg berkenaan 2 kau sila lah berubah ok..bkan sje2 aq nk hentam org,tp jge cket perangai2 kamu ya yg berkenaan..aq ckop berterima kasih if korg ambil cket inisietif tok korg berubah,,yup sgt2 berterima kasih geng..tp klu korg still nk bemcm itu,maen jaoh2 dri idop aq nih..hahaha,,


luu pikir lah sendiri!



No comments:

Post a Comment