Tuesday, 22 November 2011

tamat exam dan raikan kemenangan yang bergaya

hai there..
aq baru lpas meng'like' semua update-update yang say tahniah kat malaysia menang bola td kn..
sape xtau mmg kau da bole keluar la dari malaysia..pg join ngn endon sane..wakaka..comelkan cm tu.
anyway,td ptg aq da try sehabis baik untuk jawab last paper iaitu marketing..god.mmg btol la tu killer paper..
dugaan tuhan bg kt aq,mmg da xbole nk merungut lbehlah kan..demam.batuk.selsema.soalan yg tah pape.otak blank.hoi!aq mmg tensyen jgak td bile kuo dr kelas after abes paper.ptotnyer senyum smpai ke telinge,tp aq cm xde mood la nk menjerit melolong.huh!aq pasrah..TAPI,mlm td aq diubati dengan satu lg rasa yang cm best giler kot,sebelom maghrib lg umah kami nih da setting tb,almaklomlah kan,tb ad dua kaler jep,so aq just redha je la..mule-mule cm xbest,bile endon da start goal,aq pon mule lah naik hantu tengok bola nih..lawak giler,,kalau da satu rumah ni pompuan,tgok bola,kacau bilau gamaknya..tapi mmg xsie-sie la aq menjerit walau suara agak hilang suke sgt bile malaysia menang,to indonesia,lain kali xpaya nk dengki mcm s*#^ sgt ok..kn da kalah..so aq just nk ckp tahniah buat pasukan harimau muda,kesian giler aq tgok korang maen td..mmg sgt-sgt power n sejarah aq tgok bola pling lame tau..dasatkan.so sekali lagi diucapkan tahniah untuk kamu semua juga malaysia yg menang pingat emas..

tahniah harimau muda

johor cuti hari ini..yepii!!

No comments:

Post a Comment