Tuesday, 17 April 2012

melaka trip

assalamualaiku..lame kot tak bertandang ke belog nih.janji nak update entry pasal g melaka,tapu berkurun baru nak update..maaf kerana agak busy ye kengkawan.so pada 21,22,23 mac lpas aku ade gerak naik melaka dengan geng-geng dari poli lah kan. trip ni bukan memain oke,actually we olls kne buat simulasi. agak gabra ye masa dan ketika itu. tapi terbaik lah wokk.best! malas nak menaip lagi jom mencuci mata ok..
ketibaan di kg morten
acara memukul gong permintaan oleh masliza
cool~
jejaka pupus kelas aku
meronda puas di kota melaka
bersama lecturer yg sporting
melaka river cruise with shafiz
syiok!
ade kude tau.jakon
kelas harmoni
sekian sahaja..
babai






No comments:

Post a Comment