Sunday, 8 July 2012

latihan industri

assalamualaikum.pagi lagi aku dah merayau pegi balai raya.niat dihati nak sambung tido.tapi hati rase tak sedap je sebab tak prepare anything untuk pegi LI esok.haish.xsemangat sungguh.duit ptptn pon tak masok lagi.lagi la aku xsemangat.duit oh duit.be nice with me.bole tak cm tu?haha

anyway,korang doakan lah yang terbaik untuk aku esok ok.harap semua takde masalah la kan.berjalan dengan licin dan cantik sekali.amin!nanti ade yang terbaru aku update esok ok.cm ne pengalaman terbaru aku dihari pertama menjalani LI.babai.

No comments:

Post a Comment