Monday, 13 February 2012

baby with name



assalamualaikum..
entry sebelum ni aq ad janji kan nak bagi tau name anak buah baru aku tu..
actually name tu bukan bapak die yang bagi tapi mak aku yang bagi..
mak aku naik risau tengok abang aku ni tak letak-letak nama anak die tu..
so hari khamis lepah chu aku call mak aku tanye name baby,then akak ipar aku pon cakap xde lagi..
dengan selamber mak aku bagi je name kat cucu die..guess what,mak aku ni pon ade taste agak moden ye dalam pemilihan nama nih..no wonder name anak die glamer sume..(yek-yek je)
so you olls nk tau name die ap?

\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/
\/


MUHAMMAD IEMAN HAZIF BIN MOHD ZULHAFFIZ

::so baby membesar dengan sihat dan jadi anak yang berguna untuk family ok...

No comments:

Post a Comment