Thursday, 1 March 2012

empat tahun sekali..

hello mac..selamat datang..so whats up guys..
dah lame rase da menghapdate blog nih..seminggu cuti seminggu lah aq xmenghadap blog aq nih..
so,saje nk update pasal tahun lompat nih..semalam,hari yang special bagi aq and geng sbb aq ad sahabat yang sambut birthday die EMPAT TAHUN SEKALI..sedih kan..tapi semalam kite orang nk buat die igt tarikh tu smpai bile-bile..and kite orang plan nak prank die,.so,planning berjalan sangat lancar..sampai die pon da berangin ngan they all yang terlibat..hahaha,luckily xkantoi lah kan..klu x memang sie-sie lah kite orang pancing die dari tengah hari..maigod,penat tuhan je yang tahu..tapi untuk die sume da kesah..

so nk dijadikan cerite,konon-konon si amim nih pegi tasik layang-layang petang tuh nk jogging..then bile balek umah baru sedar purse die tertinggal..they all pon buat-buat lah menggelabah tak tentu hala..call daus minta tolong carikan..kite orang sebagai pelakon extra turut membawa watak masing-masing dengan berjaya lah kan..then sementare si daus,amim,auni,faz and niza pegi berjalan nk mencari purse amim yang 'hilang' tuh,kami yang stand by kat sebalik rimbunan pohon buluh ni prepare lah mkanan..aku,arin,kz,adam,apek,ss and aini stand by untuk menyerang..and ayu roslan and ayu mail stand by dengan kek..so,agak lame jugak nak tunggu they all ya sibuk 'mencari' purse si amim ni smpai ke destination sbb meleweh..hahaha,yang stand by memang da xbole blah dgn nyamuk bagai..haish..sabarkan jelah..tak lame lpas tu they all smpai..ble they all bagi signal mnyerang ap lagi..bom!!suprise!!!hahahaha..tepung beserta telur dapat kt birthday boy..and actually kite orang celebrate birthday ss and aini skali sbb dalam bulan yang sama..yang dua orang ni mmg xbajet diorang kne skali..knon-knon nk prank kan daus,lastly dgn diorang skali kne prang..hahaha memang terbaik,,

so aq nak wish untuk kau selamat hari lahir muhamad firdaus binti abdul hamid,semoga panjang umur,murah rezki,diberkati dunua dan akhirat..jadi anak yang soleh untuk mak kau ok..sayang kau!
*tak lupe buat ss and aini..happy belated birthday guys..luv u..jom tgok gambar yang sempat di snapsnap..

pengarah+producer

mereka turut membintangi

para pelakon extra
ngee~

*jumpa empat tahun lagi jika diizinkan ALLAH..amin



No comments:

Post a Comment