Thursday, 15 March 2012

dua puluh sudah


assalamualaikum..selamat hari lahir diucapkan kepada nur idayu binti roslan di atas kedatangan hari beranaknya yang ke dua puluh tahun..selamat ya kawan(macam guru besar plak akuh ni berucap)..takpe.ad rezki jadilah satu ari nanti,,hahaha.seperti biasa,prank menjadi..hahaha..kamu suda terkena lah..hasil rancangan bersama boipren kamu itu.nice faiz.

even hari nih tension sebab test law yang gaban susah die,tapi lepas celebrate birtday budak kecik nih hilang tros aku punye tension.syukur jugak sebab hari ni ad klas ganti malam,so plan berjalan dengan lancar.mangsa sebenarnya agak sedih ya kerana tiada orang yang mahu menyambut birthday die.tambahan si boipren turut tidak mahu keluar dengan si mangsa kononnya.sedih sangat lah tu agaknya ye.tapi tanpa disangka tiba-tiba kedatangan si boipren yang amat memeranjatkan si mangsa telah sedikit sebanyak memberi satu sinar baru kepadanya.hahaha,lantas si mangsa bersiap bagai lah kan.konon nak berjalan bersama tersayanglah kan.tapi...bile keluar nak menyambut kedatangan si boipren..taraa~lagu selamat hari lahir berkumandang dan bermula pesta tepung...panjat gugurl..wakaka

ayu,even majlis simple je yang kami dapat buat,tapi anggaplah itu yang terbaik yang kami beri untuk kau.selagi kami ada sebagai seorang kawan,sahabat dan teman.insyaallah kami cuba untuk buat yang terbaik untuk kau.apa yang aku harapkan semoga perhubungan ini utuh selamanya,semoga kau diberi satu rahmat dan diberkati kehidupan kau di dunia dan diakhirat serta tuhan panjangkan umur kau dam dapat memperoleh kebahagian hakiki bersama yang tersayang..amin

No comments:

Post a Comment