Sunday, 10 June 2012

Selamat semuanya

Assalamualaikum.lame sudah tak menjejak ke sini.almaklumlah cuti sem dah mula and dah tentu aku memang tak akan menghadap lappy memanjang jek kan.so hari ni adalah masa terluang sikit.dapat la up date sikit kan pasal isu semasa diri aku nie.acctually,Nak share sikit.hari tuh masa result kuar aku memang Tak tau langsung kan,then tengah shopping ngn mak aku dak kelas aku col tanya aku result aku bape.aik.pelik sudah.aku memang tak tahu langsung result kuo.maafkan saya penunggu gua.haha.then bila sampai umah aku dengan lincah nye pegi balai raya la kan.(almaklumlahkan balai raya kampung aku ade WiFi Free.hoho.kau ade?)then check la resultkn.peh nebes aku Jgn ckp la kan.xbole blah sungguh.tapi bila bukak.peh selamat gua beb.and alhamdulillah sesangatla kan.naik lagi pointer aku.syukur ya Allah.balik tunjuk mak aku then mak aku pon on jek kan.ok cun.selamat satu perkara.haha. Now aku kan negeri sembilan la kan sebenonye.almost a week jugak aku kat sini.mak cik belah mak aku buat kenduri sikit.hari nie anibeseri mereka laki bini.selamat hari anibeseri ye mokde and pokde.cool selalu.bahagie selalu dan semoga terus berkekalan jodoh ye.amin.sok lusa da Nak balik kampung balik.rindu kat kengkawan kampung.lame tak gi mancing dengan mereka.tak lepak sesama.aish.rindu. So ni je kot.aku pon macam blurr je nie.tak tau Nak taip apa lagi.da lama sangat tak berblogging nie.ade apa-apa yang terbaru aku update Insyaallah.oklah.aku Nak p makan.babai.assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment