Wednesday, 27 June 2012

bantu aku

assalamualaikum.panas cuaca sekarang kan.so harap you guys dpt lah menjaga kesihatan dengan baik.jgn lupa minum air putih bebanyak.trimas kerana sudi membaca walaupon tidak menfollow blog nih.tak mengapa.lately ni bnyak sangat masalah datang menimpa aku.yelah manusia mane yang takde masalah kan.orang gila pon ade masalah mereka tersendiri.inilah lumrah
kehidupan.terpulang pada kita macam mane nak settle down sume masalah kita kan.

hampir sebulan ni aku memang stay kat negeri sembilan.almaklumlah,cuti dua bulan.nak buat ape tak tau,so aku pon pergilah melencong umah makcik aku.best sgt(sbb dpt mkn roti canai hari-hari)haha.then balek umah ku yang tercinta baru dua hari.serabot kepala otak aku nih memikirkan masalah yang tak sudah.kadang-kadang aku terlalu percayakan orang sampai aku sendiri yang mendapat susah.sering kali di tipu pon aku masih menjadi bangang dalam mempercayai orang.orang yang aku percaya pulak selalu salah.haish.dugaan.aku semacam lali dengan situasi begitu.tapi ade jugak kawan yang tak nak tengok aku yeros ditipu cuba untuk membantu.terima kasih.aku hargai itu.sesungguhnya aku tidak berani untuk membuka pekung sendiri dalam blog aku sendiri.kali ini masalah aku amat berat.perasaan aku tidak menentu.pening.macam mana aku nak menghadapi masalah sebegini berat bersendirian.tidak.aku salah.allah sentiasa di samping aku.tapi aku yang sering kali culas,leka,dan alpa.tak guna.aku memohan keampunan mu ya allah.bantu aku.sungguh aku memerlukan kekuatan dari mu.aku mohon.


No comments:

Post a Comment