Thursday, 11 April 2013

memori part II

assalamualaikum.
ok kite sambung dari entry yang lepas.memori part I.for those yang tak bace lagi boleh bace kat sini ok.relax.so dalam perjalanan menuju ke Kem Pertanian teluk Sari ni, aku duduk sebelah budak pompuan nih.so mule lah sesi perkenalkan diri memasing kan.name siape,duduk mane, perasaan.hmm rase macam kene interview dengan kak kiah propa dek non oi.

lepas xde ape yang nak dibualkan,ape lagu aku pon sedaplah bantai tido.jauh kot kota tinggi nak ke mersing tu.makan masa dua jam juga.dah sedap dapat membongkang dalam bas tetibe aku dengar suara riuh berbisik-bisik.pehal plak ni.bangun tgok dah sampai lah.persepsi pertama aku pada Kem nih."eleh kecik je pon.ingat besar mane"bhahaha.kerek tak?

bas dah berhenti aku pon turun amek barang-barang aku dan pergi kumpul kat dewan makan seperti arahan yang diberikan.duduk menunggu nak daftar masuk nama, TIBA - TIBA!...
aku nampak budak satu kampung weyh.pergh kenape xnampak dari tempat berkumpul tadi.haish.aku dah la longoi je dari tadi sensorang.nak berborak memang xreti nak mulekan.tapi lega la at least ade jugak makhluk yang aku kenal kan.fuhh~

siap daftar aku g masuk bilik,aku xdapat satu bilik dengan budak kampung aku tuh.tapi dekat la kan.die P1 aku pulak P3.selang satu dorm je.so, sampai dalam dorm aku tengok orang dah ramai kan.ade beberapa katil je yang kosong.aku decide untuk ambil katil paling depan sebelah tingkap.ni kes - kes nak privasi punye hal lah kan. konon - konon xnak ade orang kiri kanan.crowded katenye.bile malam ambik kau.dengan tingkap xde langsir,terkebil-kebil takut.haha.

so malam pertama still malu lagi,xde la nak banyak berborak sangat.masing - masing memang tengah rindu orang kampung lagi kan.hehe.

next entry aku akan ceritakan siapa budak-budak pailang dorm P3 nih.hihihi.byebye

No comments:

Post a Comment